Resa till Mallorca

MEDIYOGA & MINDFULNESS

Finn lugn och harmoni i ditt liv, unna dig en vecka på Mallorca!

Just nu inga datum inplanerade.

Vi erbjuder dig en resa för att må bra till kropp och själ och samtidigt få uppleva denna vackra ö.

Vi vänder oss främst till dig som känner att tempot har blivit för högt och behöver komma ner i varv. Resan passar alla och det är inga problem att åka ensam – du träffar snabbt nya vänner.

Programmet består av: MediYoga och teorin om yogans positiva effekter, föreläsningar om hur du hanterar stress och blir mer hälsomedveten och mindfulness som lär oss att leva mer i nuet.
God mat och utflykter för den som vill eller att bara vara.

Första kvällen
Första kvällen är det mingel med välkomstdryck. Ingela och Annika presenterar sig och berättar vad de jobbar med, du får hela veckoprogrammet och vi lär känna varandra.

Förmiddagarna
Efter frukost är det först MediYoga med Annika. Hon kommer även att berätta om massage från Hawaii och dess livsvisdom under veckan. Vid fint väder finns det möjlighet till Yoga i den lummiga trädgården.
Frukt och juice serveras under förmiddagspausen och sedan tar Ingela över och kommer under veckan att ge redskap att hantera stress, olika övningar tips och råd. Hon kommer även att lära ut mindfulness som lär oss att bli mer närvarande. Sista dagen vandrar vi iväg och gör vårt förmiddagspass i den vackra Bellverskogen alldeles i närheten.
Vi avslutar förmiddagarnas aktiviteter med en god lunch på hotellet.

Eftermiddagarna
Eftermiddagarna lediga. Du kan vila, promenera eller utforska Palma som är bara några busshållplatser bort.

Eller ta del av våra individuella behandlingar som ej ingår i resans pris. Annika ger en avslappnande hawaiiansk massage som hon har lett kurser i både i Stockholm men även på Hawaii, zonterapi eller rosenmetoden som hon har många års erfarenhet av.

Ingela har i mer än tjugo år haft egen praktik och arbetat som naturterapeut i Kristianstad och har under årens lopp specialiserat sig på stresshantering och har lång erfarenhet av att arbeta som ansvarig för rehabiliteringsprojekt på olika företag. Ingela erbjuder coachsamtal och tankefältsterapi som är en mycket effektiv metod för att påverka negativa tankemönster.

Kvällarna
På kvällarna kommer vi att tipsa om middagar på olika lokala restauranger som vi besöker tillsammans. Middag eller tapas med ett glas vin/ vatten kostar 20-25 euro. Middagarna är frivilliga och vi tar upp bokningen på morgonen, annars finns det möjlighet att äta på hotellet eller i omgivningen och betala detta själv.

Avslutningsmiddag
Sista kvällen samlas vi och avslutar denna härliga vecka med gemensam middag som ingår i resans pris.

FAKTA

UTFLYKT

På torsdagen efter MediYogan gör vi en utflykt till Sóllerdalen (ingår i resans pris), berömd för sina apelsin och citronlundar. Vi börjar i vack- ra Puerto de Soller, där vi dricker förmiddags- kaffe i hamnen. Vi tar spårvagnen till staden Soller. Spårvagnarna är från San Francisco och 1930-talet. Vi äter en sen traditionell lunch i ett vackert mallorkinskt hem. Därefter åker vi till- baka till hotellet genom Serra de Traumuntana, en bergkedja som är ett världsarv sedan 2011.

BEHANDLINGAR

Individuella behandlingar bokas och betalas på plats, kan även förbokas.

Annika Undeborn MediYoga
Annika
Hawaiiansk massage
1 timme
600 kronor
www.annikaundeborn.se

Ingela Broberg
Ingela
Coachsamtal och tankefältsterapi
1 timme
600 kronor
www.halsocenterib.se

RESFAKTA

Datum: Just nu inga datum inplanerade.

Boende: Hotell Araxa (där filmen "En man som heter Ove" spelades in)
Boende med halvpension i delat dubbelrum, enkelrumstillägg tillkommer.

Pris: 8300 kronor

Minimum: 8 personer

Max: 16 personer

Sista anmälningsdag: 

Om så önskas kan vi hjälpa till med bokning av flyg.

Vid frågor och anmälan:
Ingela Broberg 0708-290 312, ingela.broberg@gmail.com
Annika Undeborn 070-626 1854, info@annikaundeborn.se

I RESANS PRIS INGÅR

I RESANS PRIS INGÅR INTE