Kurs Hawaiiansk Massage

LOMILOMI

Kurs Hawaiiansk massage Lomilomi

Utbildningen anordnas fortlöpande

Du gör först 10 lektioner online som följs av 3 dagar praktisk utbildning, för mer information se nedan.

Under kursen lär vi oss dragen i denna helande massage - "Den kärleksfulla beröringen mellan Hjärta, Hand och Själ" och varvar med meditationer och övar fokusering. Vi tränar på att använda vår tankekraft och andra inslag i den hawaiianska filosofin.

Lomilomi massagen är urgammal och har förts vidare genom många generationer på Hawaii. Den är ett hjälpmedel att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Flöde betyder hälsa stopp och blockering betyder sjukdom. Massagen hjälper att frigöra din blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen. Vi masserar bl.a längs kroppens energibanor, på zonterapipunkter och akupunkturpunkter.

Massagen berör hela kroppen med flödande, kraftfulla och rytmiska rörelser. Den påverkar nervsystemet, sätter fart på blodcirkulationen och utrensningar av slaggprodukter. Samtidigt stimulerar den till djup vila och avslappning.

Man ligger på en bänk som vid klassisk massage, men använder mer olja. Det är ingen snabbmassage utan den kan ta hur lång tid som helst... Dragen varierar lite eftersom den inte lärts vidare efter "en bok" så varje släkt har sina varianter men den bakomliggande anden är densamma.

Det kan förekomma trubbiga träpinnar, några massörer använder mer sin egen kropp att trycka och kliva, man kan "chanta" (sjunga böner) och tona osv.

På denna kurs kommer vi dock gå igenom den grundläggande varianten. Är du intresserad?

Kurs i Lomi Lomi Hawaiiansk massage

FAKTA

Utbildning anordnas fortlöpande efter behov i Stockholm eller Palma de Mallorca.

Tid: 10 E-lektioner + 3 dagar praktisk utbildning

Kostnad: 9900 kr

Litteratur: Kompendium

Intresseanmälan: Annika Undeborn, mobiltel 070-626 18 54 eller email klicka här...

Jag behöver anmälan och betalning senast 2 veckor före kurs

Köp kursen

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

  1. Fyll i formuläret nedan för att beställa programmet.
  2. Du kan välja om du vill betala via ett PayPalkonto eller med kort och klickar sedan på den gula paypal knappen för att betala. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...
  3. Så snart vi har tagit emot din betalning skickas det ut ett mail till dig med en länk till online kursen som du har tillgång till under 3 månader. Vid problem kontakta Annika, klicka här...

I KURSENS PRIS INGÅR

Checkout Options
E-program Hawaiiansk Filosofi
Create Profile
password strength indicator
We Accept PayPal
Billing Address
Checkout Now

REFERENSER