Att landa i nya vanor av lugn och kraft

E-PROGRAM

E-program

Detta 7-veckorsprogram har jag skapat för oss som vill lyssna inåt, känna efter hur vi har det, och ge oss själva lugn, kraft och förståelse.

Jag vill också att det ska vara enkelt, inga märkvärdigheter.

Tanken är att du gör en del/vecka och sedan kan du gå tillbaka närsomhelst och repetera.

FAKTA

INNEHÅLL

E-PROGRAMMET

Hela detta program kan du köpa för endast 395 kr !!!

Det är inte tillåtet att överlåta dina login uppgifter till någon annan, varje abonnemang är personligt.

Anledningen till detta självkostnadspris är att jag vill att alla ska ha råd att följa programmet. Jag tror att det är bland det viktigaste vi kan göra för oss själva, att ge oss åtminstone en stunds frid, och tid för eftertanke.

Priset har jag kunnat hålla nere eftersom yogaövningarna filmats av snälla vänner, med min mobiltel, på olika platser. Lite fågelsång, hundskall, prassel och bakgrundsprat får ni på köpet.

Om ni är nöjda med programmet, får ni gärna skänka en slant till www.operationsmile.se eller www.lakarmissionen.se där bl.a. Panzisjukhuset finns med, eller något annat behjärtansvärt ändamål.

Så, vad väntar du på? Klicka på knappen nu och beställ hem Annikas 7-veckors program Att landa i nya vanor av lugn och kraft!

Och jag önskar dig allt gott!!

KÖP E-UTBILDNINGEN

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

  1. Fyll i formuläret nedan för att beställa programmet.
  2. Du kan välja om du vill betala via ett PayPalkonto eller med kort. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...
  3. Så snart vi har tagit emot din betalning skickas det ut ett mail till dig med en länk till online kursen som du har tillgång till programmet för alltid. Vid problem kontakta Annika, klicka här...
Checkout Options
E-program Att landa i nya vanor av lugn och kraft
Create Profile
password strength indicator
We Accept PayPal
Billing Address
Checkout Now