Resa till Hawaii

MORGON YOGA & UTFLYKTER

Välkommen med på resa till Hawaii

Just nu inga datum inplanerade.

Jag har tidigare varit reseledare för små grupper till dessa vackra öar i Söderhavet, och längtar efter Hawaiifeeling igen.

Så jag tänkte... om jag organiserar och fixar boende, hyrbil och lite upplevelser, kanske fler vill hänga på?

Vi bokar våra flyg själva, så antingen bokar du så att vi möts på Arlanda, eller så ses vi på vägen, eller i Honolulu.

Fyra dagar på Oahu (där Honolulu ligger), tre dagar på Kauai, och så en vecka på Maui.

Två veckor tänker jag är lagom för många, vi andra kan ju stanna längre och chilla.

FAKTA

Jag har suttit vid min dator och letat prisvärda boenden och bilar, det är lite skillnad mot när vi kunde köpa en dollar för sex svenska kronor. Men nu när svenska kronan är svag och vi ändå längtar efter Hawaii, den mjuka luften, doften av Plumeria och Gardenia, ukulelemusiken, det turkosblå havet, knölvalarna, jag kan fortsätta hur länge som helst, får vi gilla läget.

Pris: 19 900 kr
Du betalar 10 000 kr när du anmäler dig och resten några månader innan avresan.

Om inget oförutsett inträffar åker åtminstone jag själv på denna fantastiska resa. Och det vore roligt om Du också vill följa med. Vi kanske blir två, vi kanske blir femton, vad det än blir, blir det BRA!

Välkommen med dina frågor eller anmälan till info@annikaundeborn.se

I RESANS PRIS INGÅR

I RESANS PRIS INGÅR INTE

Favicon Annika Undeborn mediumSom våra vänner på Hawaii säger:

KALA = Det finns inga gränser. Allt är möjligt.

ÖAR VI BESÖKER

Oahu Hawaii

Oahu är halschakrats ö och betyder samlingsplats. Tidigare mötesplats för ögruppens konungar. Nu är Honolulu en storstad med många skyskrapor.
Vi bor några kvarter från den kända Waikiki Beach och har tre hela dagar att acklimatisera oss på och göra utflykter efter eget val. Förslag på utflykter är tex Pearl Harbour, ö-rundtur, Polynesian Cultural Center, delfinparken och kanske en drink på det legendariska The Royal Hawaiian - ett rosa hotell från 1927.

Kauai Vattenfall Hawaii

Enligt vissa är Kauai Pannachakrats ö. The Garden Isle (=trädgårdsön). Tropisk växtlighet med stora ananas- och sockerrörsodlingar. Det regnar mer här, men det varierar starkt mellan olika platser.
På denna ö har många filmer spelats in - South Pacific, Jurassic Park, King Kong, Elvis m.fl.
Vi beskådar Hawaiis Grand Canyon och njuter av den fantastiskt vackra naturen på denna lugna ö, kanske vandrar vi eller hyr en kajak.

Maui Hawaii

Hjärt- eller navelchakrats ö (olika uppgifter). Mother Maui, The Valley Island. Den ö som jag mest varit på.
Här har vi störst chans att beundra knölvalarna. Känd windsurfingstrand, vackra vulkantoppar att se solen gå upp eller ner vid, stränder att vandra utmed, den mysiga f.d. valfångarstaden Lahaina, fler intressanta terapeuter osv.