MediYoga Paket

LJUDFILER

Välkommen att köpa och ladda ner MP3-filer med MediYogapass, du kan köpa ett eller flera pass eller paketet som innehåller alla 5 ljudfilerna.

Med yogapassen som jag instruerar på dessa ljudinspelningar kan du yoga precis var och när du vill.

Om du är ny i yogans värld, rekommenderar jag att du först går igenom e-programmet "Yoga för Utmattade" där jag mer i detalj går igenom de grundläggande uttrycken och vad man bör tänka på, och där övningarna finns på video, läs mer...

Mina inspelade instruktioner utgår oftast från att du sitter/ligger på ett underlag på golvet, men med vissa korrigeringar kan du även sitta på stol. Känner du att du inte alls kan utföra övningen, tänk dig den mentalt.

PDF-fil med instruktioner och information, klicka här...

Köp Mediyoga ljudfiler

Du betalar via ditt PayPal konto eller med kort.

OBS! När du betalt kommer du till en sida med ljudfilen, du högerklickar på ljudfilen för att spara ner den på din dator.

Pris:
1 ljudfil 199 kr
Paket alla 5 ljudfilerna 900 kr

Del 1 - 45 min

Ett pass för Glorian. Det går även bra att göra sittande på stol. Ett lite kortare pass, som stärker och balanserar övre delen av din aura, en balanspunkt mellan det fysiska och det andliga inom dig. Passet stärker din intuition och förmåga att manifestera.

Del 2 - 59 min

Ett pass som balanserar och öppnar upp ditt hjärta fysiskt, mentalt och andligt.

Del 3 - 88 min

Ett ryggpass är alltid bra att göra, det ger oss en mjukare kropp, en ökad cirkulation ända upp till hjärnan, och stärker alla chakran. Det öppnar också upp för livsenergin att flöda genom dig.

Del 4 - 58 min

Ett yogapass för magen. Det stärker upp ditt kraftcentrum i magen. Yogan säger att all vår kraft utgår härifrån, och sprider sig sedan ut i resten av kroppen. Med mycket energi här, kan vi nå hur långt som helst i den riktning vi väljer. Rent fysiskt jobbar vi med core-muskler.

Del 5 - 70 min

Andningen går som en röd tråd i alla MediYoga pass. Det här passet öppnar upp andningen, ökar cirkulationen, renar blodet. Det går utmärkt att göra detta pass sittande på stol, om det är svårt att komma ner på golvet.

Köp MediYoga paket

Del 1-5 (zip-fil)