Yoga för utmattade - MediYoga

E-PROGRAM

E-program

Mitt e-program i fem delar tar dig i handen och leder dig lugnt och i lagom takt längs vägen till vederkvickelse och balans.

Denna yogaform arbetar med kroppen fysiskt, psykiskt och själsligt, och du kan sitta på en stol om du inte kommer ner på golvet.

Annika Undeborn är terapeut i MediYoga

FAKTA

FÖR VEM

Har du mycket omkring dig och har svårt att få tiden att räcka till?

Känner du att de yttre och inre kraven ökar, och att du får kämpa mer och mer för att orka?

Känner du bara i kroppen och sinnet att Nej, nu är det bara FÖR mycket överallt, jag kan inte slappna av längre, eller, jag är så trött, jag kommer aldrig att bli pigg igen?

Kanske har du redan nått väggen där allt tar stopp?

INNEHÅLL

KÖP E-UTBILDNINGEN

5 delar med text och mp3 videor
Pris: 699 sek

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

  1. Klicka på PayPal knappen nedan för att beställa programmet.
  2. Om du redan har ett PayPalkonto betalar du via det. Välj annars ”Har du inget PayPal konto?”. Du kan då betala med ditt kort. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...
  3. När du betalt skickas du vidare till en sida för att registrera dig till programmet. Du får sedan ett email med en länk för att sätta upp ditt lösenord. Skulle du ha problem med lösenordet är det bara att klicka på att man glömt bort lösenordet och få ett nytt. Du har tillgång till programmet för alltid. Vid problem kontakta Annika, klicka här...