Yoga för utmattade - MediYoga

E-PROGRAM

E-program

Mitt e-program i fem delar tar dig i handen och leder dig lugnt och i lagom takt längs vägen till vederkvickelse och balans.

Denna yogaform arbetar med kroppen fysiskt, psykiskt och själsligt, och du kan sitta på en stol om du inte kommer ner på golvet.

Annika Undeborn är terapeut i MediYoga

FAKTA

FÖR VEM

Har du mycket omkring dig och har svårt att få tiden att räcka till?

Känner du att de yttre och inre kraven ökar, och att du får kämpa mer och mer för att orka?

Känner du bara i kroppen och sinnet att Nej, nu är det bara FÖR mycket överallt, jag kan inte slappna av längre, eller, jag är så trött, jag kommer aldrig att bli pigg igen?

Kanske har du redan nått väggen där allt tar stopp?

INNEHÅLL

KÖP E-UTBILDNINGEN

5 delar med text och mp3 videor
Pris: 699 sek

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

  1. Fyll i formuläret nedan för att beställa programmet.
  2. Du kan välja om du vill betala via ett PayPalkonto eller med kort. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...
  3. Så snart vi har tagit emot din betalning skickas det ut ett mail till dig med en länk till online kursen som du har tillgång till programmet för alltid. Vid problem kontakta Annika, klicka här...
Checkout Options
E-program Yoga för utmattad
Create Profile
password strength indicator
We Accept PayPal
Billing Address
Checkout Now