Sedan ett och ett halvt år har jag haft en stark impuls att rensa, downsiza, slänga, sälja, ge bort.
Den impulsen har lett mig till att flytta till mindre men centralare boende (jag såg inte ens själv den nya lägenheten innan jag skrev på kontraktet, men en vän kollade åt mig), att rensa kläder, möbler, foton, bankpapper, husgeråd.....Jag har sålt, skänkt till Stadsmissionen, Hela Människan mm, och slängt en del.
Och det känns så BEFRIANDE!

Det känns verkligen att jag skakar av mig en massa tyngd, blir friare.

Detta sprider sig även till andra områden. Vad är viktigt för mig i livet? Vilka onödor gör jag som själ energi? Min längtan till varmare klimat på vintern har blivit starkare.
Med mindre bagage, materiellt och ekonomiskt, är jag friare att styra mitt liv dit jag vill vara, både geografiskt, i arbetet, i mitt privatliv.
Just nu är min prioritet att rensa mitt sinne från "skräp". Där använder jag mig av bl.a. Hoòponopono, den Hawaiianska HUNA-tekniken att förlåta, ställa tillrätta. Du lär dig mer om den i min e-kurs i Huna, men längst ner här på sidan kan du läsa en förklaring om Hoòponopono, av Joe Vitale.

Annars då?

Jo, i mitt företag rensar jag också.Känner efter i hjärtat vad som gör mig inspirerad, entuiastisk.
Bland resorna jag erbjuder fokuserar jag nu på Mallorcaresan 30/4-7/5 2016.
2-4/10 kommer nästa tillfälle att lära sig den Hawaiianska massagen praktiskt, i Stockholm.
MediYogan startar i Rönninge i september.
Allt detta gör mig glad och förväntansfull.

Hur ser ditt liv ut? Är du ungefär där du vill? Finns det något du vill justera? Även om det inte passar dig att göra just som jag, är det något som skaver lite, som skulle kunna förbättras något, på väg mot ditt drömliv? Jag personligen kände att jag gjorde plats för nya - inte saker - men händelser - mer i samklang med mitt hjärtas längtan.
På Hawaii säger man att den väg som är effektivast för dig, är den sanna vägen. Inte samma väg för alla alltså. Vad är din väg?

Hoòponopono - Noll Begränsningar

Grunden till Hoòponopono är att vi tar 100% ansvar för vad som än kommer in i vår uppmärksamhet, vare sig det är någonting vi själva gör, om det är ett problem med någon närstående, om någon anförtror oss ett problem eller t.o.m om vi hör något på Nyheterna.

Allt som väcker en negativ känsla som inkluderar tvivel, rädsla, skuld etc.

Hoòponopono Bön ~~~~~ Säg Den Ofta:

Gudomlige Skapare, Fader, Moder, Son, som en....Om jag, min familj, mina släktingar och förfäder har förnärmat, sårat dig, din familj, släktingar och förfäder i tankar, ord och gärning från början av skapelsen till nuet, ber vi om förlåtelse....Låt detta rentvå och rena, frigöra, klippa alla negativa minnen, blockeringar, energier och vibrationer, och förvandla dessa oönskade energier till rent ljus.........och det är gjort.

Säg sedan "I am sorry" och "Please forgive me". Naturligtvis på svenska om du vill. Du säger detta för att uppmärksamma att något - utan att du vet vad det är - har nått in i ditt kropps/sinnessystem. Du har ingen aning om huur det har kommit dit. Du behöver inte veta.

Om du är överviktig t.ex, har du helt enkelt fått i dig det program som gör dig det. Genom att säga I am sorry, säger du till Det Gudomliga att du vill ha förlåtelse inom dig själv för vad det nu var som gav dig detta program. Du ber inte Det Gudomliga att förlåta dig, du ber Det Gudomliga att förlåta dig själv.

Sedan säger du "Thank you" och "I love you". När du säger "Thank you", uttrycker du tacksamhet. Du visar din tilltro till att frågan kommer att lösas för det högsta bästa för alla inblandade. "I love you" förvandlar energin från låst till flödande. Det återknyter dig till Det Gudomliga.

Eftersom detta Noll-begränsningstillstånd består av ren kärlek och har noll begränsningar, kommer du dit genom att uttrycka kärlek.

Vad som händer sen är upp till Det Gudomliga. Du kanske blir inspirerad att agera på något speciellt vis. Vad det än är.........gör det!

Säg dessa fyra fraser så ofta som möjligt, högt eller tyst......speciellt när du känner negativa känslor om något eller någon.....Säg bönen om allt som kommer in i din erfarenhet. Om du hör eller ser något som gör dig upprörd eller väcker negativa känslor, använd bönen.

I am sorry
Please forgive me
Thank you
I love you