Annika Undeborn

Utbildad i Hawaiianska massagen lomilomi, zonterapi, bindvävs- och klassisk massage, rosenmetoden, lärare och terapeut i MediYoga. Håller kurser och resor i Sverige, Mallorca, Hawaii m.m.

Resa till Hawaii med Annika Undeborn

Resa till Hawaii

Följer du med mig till Hawaii? Det ingår enkel morgonyoga och i två veckor guidar jag er och vi upplever delar av Oahu, Kauai och Maui, njuter av vacker natur med blommor, vattenfall, stränder, vattenfall och mycket mer...

Hawaii massage kurs och E-utbildning

Kurs i Hawaiiansk massage

Vill du lära dig en härlig massage utan att binda dig vid en lång utbildning? Eller arbetar du redan i branschen, men behöver mer inspiration, fler kunder, mer energi? Lomilomi massage bygger på filosofin Huna, balans i sitt medvetande och i sitt liv. En del av kursen gör du hemma vid datorn.

Behandlingar Massage Zonterapi

Behandlingar

Unna dig en stund för dig själv och ta en behandling i Hawaiiansk massage (Lomilomi), Rosenmetoden eller Zonterapi. Jag är certifierad kroppsterapeut och har arbetat med olika former av kroppsterapi sedan 1986.

MediYoga Annika Undeborn

MediYoga

MediYoga, Medicinsk Yoga är ett terapeutiskt system baserat på Kundaliniyoga. En mjuk inkännande form av yoga med långsamt kontrollerade övningar där andningen spelar en central roll.

Online program Yoga

Online Program i Yoga

Yoga för utmattade, program som leder dig lugnt och i lagom takt längs vägen till vederkvickelse och balans. Landa i lugn & kraft, program för dig som vill lyssna inåt, känna efter hur du har det, ge dig själv lugn, kraft och förståelse.