Kurs Hawaiiansk massage Lomilomi

Utbildningen anordnas fortlöpande

Du genomför delar av kursen online via min E-utbildning, klicka här...

Hawaiiansk massage LomilomiUnder denna kurs lär vi oss dragen i denna helande massage - "Den kärleksfulla beröringen mellan Hjärta, Hand och Själ" och varvar med meditationer och övar fokusering. Vi tränar på att använda vår tankekraft och andra inslag i den hawaiianska filosofin.

hawaiiansk massage traditions lomilomiLomilomi massagen är urgammal och har förts vidare genom många generationer på Hawaii. Den är ett hjälpmedel att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Flöde betyder hälsa stopp och blockering betyder sjukdom. Massagen hjälper att frigöra din blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen. Vi masserar bl.a längs kroppens energibanor, på zonterapipunkter och akupunkturpunkter.

Massagen berör hela kroppen med flödande, kraftfulla och rytmiska rörelser. Den påverkar nervsystemet, sätter fart på blodcirkulationen och utrensningar av slaggprodukter. Samtidigt stimulerar den till djup vila och avslappning.

Man ligger på en bänk som vid klassisk massage, men använder mer olja. Det är ingen snabbmassage utan den kan ta hur lång tid som helst... Dragen varierar lite eftersom den inte lärts vidare efter "en bok" så varje släkt har sina varianter men den bakomliggande anden är densamma.

Kurs lomilomi hawaiiansk massageDet kan förekomma varma stenar, trubbiga träpinnar, några massörer använder mer sin egen kropp att trycka och kliva, man kan "chanta" (sjunga böner) och tona osv.

På denna kurs kommer vi dock gå igenom den grundläggande varianten. Är du intresserad?

Nästa kurs planeras när tillräckligt många är intresserade. Anmäl ditt intresse nu!

Referenser:

"Lomilomi är min favoritmassage och är så Hawaii och Huna som jag älskar. Passar som ett utmärkt komplement till SHEN-terapin, som också går ut på att förlösa känslorna och återställa livsenergins naturliga flöde"  Eva Dillner

"Det var en underbar utbildning och jag utförde den i egen regi i tio år. Efter flytt och paus har jag börjat så smått igen i familjen, och skulle vilja utföra massage och healing i egen verksamhet igen"  Catharina Warmbold

"Favoritmassage, en ynnest att få och utföra. Efter den Massageterapeutiska utbildningen på Axelsons tog din kurs massagen till högre nivåer. Jag växlade mellan de två olika massagestilarna, men till slut tog jag mer och mer  från den Hawaiianska in i den klassiska som blev mycket populär och jag fick kunder som stannade i femton år"  Reneé Lundgren

Fakta 3 dagars kurs i praktisk massage

Utbildning anordnas fortlöpande efter behov i Stockholm eller Palma de Mallorca.

Tid: 3 dagar

Kostnad: 9900 kr

Litteratur: Kompendium

Förkunskaper: 10 E-lektioner i Lomilomi massage, se här...

Intresseanmälan: Annika Undeborn, mobiltel 070-626 18 54 eller email klicka här...