Övriga kurser

Jag är certifierad kroppsterapeut och har arbetat med olika former av kroppsterapi sedan 1986 och är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Kontakta gärna mig om du är intresserad av någon av nedanstående kurser, mobiltel 070-626 18 54 eller email klicka här...

Meditation

Annika Undeborn meditationVi provar på olika tekniker för att se vad som passar oss när vi vill slappna av en stund i vardagen. Inga förkunskaper krävs.

Kurslängd: 5 gånger à ca 1 timme
Pris: 650 sek

Zonterapikurs

Annika Undeborn zonterapikursAlla organ i kroppen motsvaras av reflex- zoner och punkter på kroppens yta. Fötterna är mycket mottagliga för behandling. Vi går under kursen teoretiskt igenom fotens zonsystem och tränar praktiskt på varandra. Inga förkunskaper krävs.
Kurslängd: 10 timmar
Pris: 1200 sek

MediYoga

Annika Undeborn medicinsk yoga mediyogaMediYoga (Medicinsk yoga) är en yogaform som utgår från den klassiska kundaliniyogan. (Jag kallar den "yoga för o-viga"). Jag håller i yogaklasser i Rönninge, reser gärna längre bort för enstaka eller återkommande yogatillfällen för privatpersoner eller företag.

Läs mer
Info om yogaformen på www.medicinskyoga.se

Dela med dig...Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestDigg thisShare on TumblrShare on RedditPrint this page