E-utbildning

Hawaiiansk-massage-Lomilomi-HunaLomilomi massage är inte bara en teknik utan ett förhållningssätt, en livsstil. Det är en urgammal Hawaiiansk tradition och har förts vidare genom många generationer på Hawaii.

Grunden i Hawaiiansk massage bygger på filosofin Huna, balans i sitt medvetande och i sitt liv. För att uppnå denna balans lever man efter vissa principer, t.ex. att våra tankar skapar vår verklighet, det finns inga gränser, energi går dit din uppmärksamhet går, kraften ligger i att leva i nuet m.m.

Ytterligare ett nyckelkoncept i Huna är Mana, livsenergin. Låta livskraften flöda genom kroppen. Flöde betyder hälsa, stopp och blockering betyder sjukdom.

Innehåll

Innehåller 10 inspelade lektioner (mp3-filer) där jag går igenom teorin om HUNA, det fantastiska Hawaiianska sättet att tänka. Vidare leder jag dig genom enkla praktiska övningar så att du lätt kommer in i de Hawaiianska energierna. Enkla guidade meditationer, visualiseringar, djupa andetag mm.

e-utbildning-hawaiimassage-lomilomiEn lektion är ca 30-40 minuter som du gör i din egen takt när du har tid. Du har tillgång till kursen under 3 månader så du kan lyssna på flera gånger och repetera det du lärt dig.

Du kan välja endera att enbart lära dig teoridelen på online eller att inkludera en 3-dagars helgkurs då vi träffas och du lär dig praktiskt grunderna i själva massagen.

E-utbildning 2 alternativ

1. Endast E-utbildning
10 lektioner online (mp3-filer)
Fri mail support under 5 veckor
Pris: 2000 sek

2. E-utbildning + 3 dagars massage kurs
10 lektioner online (mp3-filer)
Fri mail support under 5 veckor
3 dagar praktisk helgkurs i Hawaiiansk massage, för mer info se längst ner på sidan.
Pris: 5300 sek

Köp e-utbildningen

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

1. Klicka på PayPal knappen nedan för att beställa programmet.

2. Om du redan har ett PayPalkonto betalar du via det. Välj annars ”Har du inget PayPal konto?”. Du kan då betala med ditt kort. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...

3. Så snart vi har tagit emot din betalning skickas det ut ett mail till dig med en länk till e-utbildning som du har tillgång till under 3 månader. Vid problem kontakta Annika, klicka här...

Endast E-utbildning
E-utbildning + 3 dagars massage kurs

3-dagars kurs i Hawaiiansk massage Lomilomi

Hawaiiansk massage LomilomiUnder denna kurs lär vi oss dragen i denna helande massage - "Den kärleksfulla beröringen mellan Hjärta, Hand och Själ" och varvar med meditationer och övar fokusering. Vi tränar på att använda vår tankekraft och andra inslag i den hawaiianska filosofin.

hawaiiansk massage traditions lomilomiLomilomi massagen är urgammal och har förts vidare genom många generationer på Hawaii. Den är ett hjälpmedel att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Flöde betyder hälsa stopp och blockering betyder sjukdom. Massagen hjälper att frigöra din blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen. Vi masserar bl.a längs kroppens energibanor, på zonterapipunkter och akupunkturpunkter.

Massagen berör hela kroppen med flödande, kraftfulla och rytmiska rörelser. Den påverkar nervsystemet, sätter fart på blodcirkulationen och utrensningar av slaggprodukter. Samtidigt stimulerar den till djup vila och avslappning.

Man ligger på en bänk som vid klassisk massage, men använder mer olja. Det är ingen snabbmassage utan den kan ta hur lång tid som helst... Dragen varierar lite eftersom den inte lärts vidare efter "en bok" så varje släkt har sina varianter men den bakomliggande anden är densamma.

Kurs lomilomi hawaiiansk massageDet kan förekomma varma stenar, trubbiga träpinnar, några massörer använder mer sin egen kropp att trycka och kliva, man kan "chanta" (sjunga böner) och tona osv.

På denna kurs kommer vi dock gå igenom den grundläggande varianten. Är du intresserad?

Nästa kurs planeras när tillräckligt många är intresserade. Anmäl ditt intresse nu!

Referenser:

"Lomilomi är min favoritmassage och är så Hawaii och Huna som jag älskar. Passar som ett utmärkt komplement till SHEN-terapin, som också går ut på att förlösa känslorna och återställa livsenergins naturliga flöde" Eva Dillner

"Det var en underbar utbildning och jag utförde den i egen regi i tio år. Efter flytt och paus har jag börjat så smått igen i familjen, och skulle vilja utföra massage och healing i egen verksamhet igen" Catharina Warmbold

"Favoritmassage, en ynnest att få och utföra. Efter den Massageterapeutiska utbildningen på Axelsons tog din kurs massagen till högre nivåer. Jag växlade mellan de två olika massagestilarna, men till slut tog jag mer och mer från den Hawaiianska in i den klassiska som blev mycket populär och jag fick kunder som stannade i femton år" Reneé Lundgren