E-program Yoga för utmattade

Mitt e-program i fem delar tar dig i handen och leder dig lugnt och i lagom takt längs vägen till vederkvickelse och balans. Denna yogaform arbetar med kroppen fysiskt, psykiskt och själsligt, och du kan sitta på en stol om du inte kommer ner på golvet.
Annika Undeborn är terapeut i MediYoga

Se introduktions video

För vem

  • Har du mycket omkring dig och har svårt att få tiden att räcka till?
  • Känner du att de yttre och inre kraven ökar, och att du får kämpa mer och mer för att orka?
  • Känner du bara i kroppen och sinnet att Nej, nu är det bara FÖR mycket överallt, jag kan inte slappna av längre, eller, jag är så trött, jag kommer aldrig att bli pigg igen?
  • Kanske har du redan nått väggen där allt tar stopp?

Innehåll

Programmet innehåller 5 textavsnitt med tips på hur små förändringar i vardagen kan stödja vändningen upp igen till lugn, balans, glädje och kraft.

Till varje del är det också en video med där vi går igenom enkla övningar och andning tills vi till slut gör ett helt MediYogapass för binjurarna, vilket minskar stressen i hela systemet. Du kan se videon om och om igen, stanna längre på en nivå innan du fortsätter, allt i din egen takt, efter din ork.

Du får också en ljudfil med passet och en näsplugg för andning med bara en näsborre från Ellen Engvall, som skapat detta pass.

E-program

5 delar med text och mp3 videor
Pris: 699 sek

Köp e-utbildningen

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

1. Klicka på PayPal knappen nedan för att beställa programmet.

2. Om du redan har ett PayPalkonto betalar du via det. Välj annars ”Har du inget PayPal konto?”. Du kan då betala med ditt kort. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...

3. Så snart vi har tagit emot din betalning skickas det ut ett mail till dig med en länk till e-programmet som du har tillgång till för alltid. Vid problem kontakta Annika, klicka här...