E-program Att landa i nya vanor av lugn och kraft

Detta 7-veckorsprogram har jag skapat för oss som vill lyssna inåt, känna efter hur vi har det, och ge oss själva lugn, kraft och förståelse. Jag vill också att det ska vara enkelt. Inga märkvärdigheter. Tanken är att du gör en del/vecka och sedan kan du gå tillbaka närsomhelst och repetera.

Se introduktions video

Innehåll

Veckans kort - en bild som du kan betrakta och se vad den säger dig

Veckans Hawaii - en av de sju levnads"reglerna", eller meningarna, som har sitt ursprung i det gamla Hawaii.

Veckans uppdrag - Bli inte orolig, det är mycket enkla uppdrag. och frivilliga!

Veckans yoga - Ca 20 min enkla yogaövningar du kan göra sittande på stol eller golv, helst varje dag. Vi följer kroppens chakrasystem, ett chakra/vecka. Det följer med en film där jag visar och instruerar.(Chakran=subtila energikanaler, för utväxling av energi mellan människan och hennes omvärld, och en bro mellan den fysiska världen och den ickefysiska).

Jag rekommenderar att du också skaffar dig en vacker dagbok/anteckningsbok att skriva lite i under programmets gång.

E-program

Hela detta program kan du köpa för endast 395 kr !!!

Det är inte tillåtet att överlåta dina login uppgifter till någon annan, varje abonnemang är personligt.

Anledningen till detta självkostnadspris är att jag vill att alla ska ha råd att följa programmet. Jag tror att det är bland det viktigaste vi kan göra för oss själva, att ge oss åtminstone en stunds frid, och tid för eftertanke.

Priset har jag kunnat hålla nere eftersom yogaövningarna filmats av snälla vänner, med min mobiltel, på olika platser. Lite fågelsång, hundskall, prassel och bakgrundsprat får ni på köpet.

Om ni är nöjda med programmet, får ni gärna om ni har möjlighet, skänka en slant till t.ex www.operationsmile.se, www.lakarmissionen.se/gavoshop där bl.a. Panzisjukhuset finns med, eller något annat behjärtansvärt ändamål.

Så, vad väntar du på? Klicka på knappen nu och beställ hem Annikas 7-veckors program Att landa i nya vanor av lugn och kraft!

Och jag önskar dig allt gott!!

Köp e-utbildningen

OBS! För att säkerställa att våra mail kommer fram till dig eller inte hamnar i skräppost-foldern är det bra att lägga till vår mailadress info@annikaundeborn.se till dina kontakter för säkra e-post adresser innan du köper kursen. Gratis mail tjänster som hotmail är ofta spärrade för denna typen av mail, om du inte vet hur du gör så hittar du massor med instruktioner på internet.

1. Klicka på PayPal knappen nedan för att beställa programmet.

2. Om du redan har ett PayPalkonto betalar du via det. Välj annars ”Har du inget PayPal konto?”. Du kan då betala med ditt kort. Om du har några problem med betalningen kontakta Annika, klicka här...

3. Så snart vi har tagit emot din betalning skickas det ut ett mail till dig med en länk till e-programmet som du har tillgång till för alltid. Vid problem kontakta Annika, klicka här...